keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

LaatuaikaaX4

Viimeinen viikko on mennyt enemmän ja vähemmän sairaiden lasten kanssa. Pikkuväki sairasti koko viikonlopun ja oikeastaan tämän kuluneen viikonkin. Isompi pieni oli useamman päivän kuumeessa ja kävimme jo lääkärissäkin. Virus oli tuomio ja tiukka kehotus seurata hengitystä. Nyt on pari päivää pienempikin sairastunut koko ajan pahemman oloisesti ja yskii jo melko kovasti. On kiukkuinen ja oikea sylikissa. Onkin tullut syliteltyä todella paljon nytten =)

Tänään pikkuväki onkin jo osoittanut merkkejä ulos haluamisesta ja kävimmekin vähän puistoilemassa kaupassa käymisen lomassa.

Otimmekin tänään lasten kanssa laatuaikaaX4. Laitoimme mikropopcorneja ja söimme niitä samalla kun katselimme Alvin ja pikkuoravat 3sta. Lapset tykkäsivät kovasti elokuvasta ja jaksoivat kummasti katsoa sen. Pienemmätkin. Välillä tulivat sohvalle kainaloon peiton alle, välillä kiipeilivät jaloissa nojatuoleista ja välillä istuskelivat itse nätisti pienen pienessä Anne-nojatuolissa. Muinainen muisto varhaiselta 2000-luvulta, hankittu kun isommat lapset olivat pieniä. Hyvin palvellut penkki ja vielä paremmin säilynyt. Antaa lämpöisen sylin yhtä mukavasti nyt neljännelle lapselle kuin aikoinaan ensimmäisellekin.

Eteisessä tulikin vastaan pari saippuakuplapurkkia ja tietenkin niitä piti heti alkaa lasten kanssa puhaltelemaan. Pienintä kuplat selkeästi pelotti ja olikin liikaa jännitystä heti kun kuplat häneen osuivat. Vierestä niitä pystyi vielä jotenkin seuraamaan kun halasi oikein tiukasti jalkaa. Lähdimmekin lopulta ulos ajatuksena puhallella ulkona kuplia ja ottaa muutama kuva niistä. Ensin oli tientenkin kameran muistikortti kotona kannettavassa ja sitten olikin kupla-aine vaahtoutunut tms eikä saanutkaan enää puhallettua kuplia. Harmin paikka. Olisi ollut kiva napata pari niistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti